Rotra is uitgeroepen tot maandwinnaar januari 2019 van de wedstrijd Doesburgse Ondernemer van het Jaar. Het logistieke bedrijf krijgt deze waardering voor de actieve rol die het speelt bij het soepel later verlopen van de Brexit voor de transportsector.

De Brexit zorgt voor velen voor de nodige onzekerheid. Voor Rotra reden om met extra informatieverstrekking te komen aan klanten en andere bedrijven in de logistieke branche. Zeker bij een zogeheten ‘harde Brexit’ vinden er veel veranderingen plaats voor de transportsector en kunnen zelfs vrachten stil komen te vallen.

Klanten van Rotra die nog niet weten of ze klaar zijn voor de Brexit kunnen op de site van Rotra gratis een stappenplan downloaden. Daarnaast kan er contact worden opgenomen met gecertificeerde douanespecialisten van Rotra.

Met het winnen van de maandprijs plaatst Rotra zich automatisch voor de eindstrijd begin volgend jaar. Dan wordt uit de twaalf maandwinnaars de overall-winnaar gekozen.

De Doesburgse Ondernemer van het Jaar is een initiatief van Ondernemershuis Hanzegilde en platform DoesburgDirect.nl. Doel van de wedstrijd is om lokaal ondernemerschap te stimuleren, onder de aandacht te brengen en te belonen. Begin dit jaar werd Kunstburg uitgeroepen tot Doesburgse Ondernemer van het Jaar 2018.

Oproep
De wedstrijdorganisatie hecht veel waarde aan de mening van inwoners van Doesburg. Daarom is het mogelijk om zelf een bedrijf, ondernemer of zzp’er aan te dragen. Belangrijk hierbij is dat hij of zij op gebied van ondernemerschap iets bijzonders heeft gedaan of gaat doen in een bepaalde maand. Tips voorzien van motivatie kun je mailen naar richardkokdoesburg@gmail.com.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.