Ondernemer(s) van juli 2019: Aloys Seegers en Roy Kappert

Roy Kappert en Aloys Seegers zijn uitgeroepen tot ondernemers van de maand juli bij de ondernemerswedstrijd Doesburgse Ondernemer van het Jaar. De ondernemers krijgen de maandtitel voor het houden van de avondfeesten tijdens Doesburg Binnenste Buiten.

Drie dagen lang waren er begin juli op twee podia artiesten te zien tijdens de muzikale avondprogrammering bij Doesburg Binnenste Buiten. Artiesten als Wolter Kroes, DJ Paul Elstak en The Jibs trokken ruim 6.300 mensen naar het marktplein bij de kerk en podium bij De Waag.

Voor de organisatie van de ondernemersprijs Doesburgse Ondernemer van het Jaar reden om het duo eventorganisatoren uit te roepen tot maandwinnaar van juli. Daarmee dingen ze automatisch mee naar de jaarprijs ‘Doesburgse Ondernemer van het Jaar 2019’. Die wordt begin 2020 bekend gemaakt.

Aloys Seegers is eigenaar van Alfun en haalt al jaren artiesten naar het Pleinfeest en Roy Kappert is eigenaar van Stadsbierhuys De Waag. De ondernemersprijs Doesburgse Ondernemer van het Jaar 2019 is een gezamenlijk initiatief van ondernemershuis Hanzegilde en platform DoesburgDirect.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit. 

 

1 reactie

  1. Paul Hamer

    Terechte benoeming van Roy en Aloys. Ondernemers met lef. Hebben Doesburg weer extra op de kaart gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑