Ondernemers aan het woord: Jolijna van de Sande en Willemijn Rusch

Ondernemen in coronatijd. Hoe gaat het met Doesburgse ondernemers en hoe passen ze zich aan deze bijzondere tijd aan. De komende tijd komen ondernemers hier op DoesburgDirect aan het woord. Het woord is vandaag aan Jolijna van de Sande en Willemijn Rusch van Logopedie Doesburg.

Hoe gaat het met jullie?
Het gaat gelukkig goed met ons, het nieuwe normaal begint te wennen. Onze cliënten hebben ons aan het begin van corona ook erg geholpen door mee te werken aan de online behandelingen. Dat was heel fijn. Op dit moment werken we volgens het welbekende protocol, zitten we op afstand, hebben we een kuchscherm en poetsen we wat af! 🙂

Wat betekenen de huidige coronamaatregelen voor jullie business?
Op dit moment passen we de manuele facilitatie (het helpen bij pijnklachten in het keelgebied) aan. Overige therapieën, zoals bij articulatieproblemen en afwijkende mondgewoonten, bieden we ook op aangepaste wijze aan. We zijn erg blij dat we op deze manier door kunnen werken, maar kijken verlangend uit naar betere tijden.

Wat doen jullie in deze tijd om fit en geïnspireerd te blijven, zodat je jouw bedrijf nog beter kunt runnen?
We houden onszelf scherp door altijd maatwerk te leveren en dat is meteen onze favoriete sport: denksport! Vanaf januari zal Logopedie Doesburg verder gaan als eenmanszaak: Jolijna gaat, helaas, met een welverdiend pensioen. Ze zal gelukkig haar expertise altijd aan blijven bieden, wanneer dat gevraagd wordt.

Meer informatie over Logopedie Doesburg vind je op www.logopediedoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China

2 reacties

  1. Gerlin

    Bedankt joleina voor wat je voor Brian heb gegaan

  2. Brigitte Sanderd

    Geniet lekker van jouw pensioen
    Brigitte Sanders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑