Doesburg krijgt er een sportevenement bij. Op 13 september wordt de eerste Doesburg Golf Cup gehouden. Diverse ondernemers hebben hun steun toegezegd.

De golfwedstrijd vindt plaats op de golfbaan in Hoog-Keppel. De wedstrijd staat open voor alle golfers met een handicap van minimaal 54 die geboren zijn in Doesburg, woonachtig zijn in Doesburg of werken in Doesburg.

Om ook oudere en wellicht minder fitte golfers mee te laten doen, zal naast de wedstrijd over 18 holes de mogelijkheid zijn om slechts 9 holes te spelen.

De golfers worden ontvangen in het clubhuis in Hoog-Keppel en na de wedstrijd verplaatsen de deelnemers zich naar LOC 17, de tot feestlocatie omgetoverde oude GTW-loods aan de Turfhaven in Doesburg. Hier vindt een bbq en de prijsuitreiking plaats.

Dankzij ondersteuning van diverse bedrijven uit Doesburg kost deelname aan de eerste Doesburg Open Golf Cup op 13 september 20 euro voor leden van de Keppelse Golfclub en 35 voor niet-leden.

Aanmelden kan voor 6 september via doesburgopen@gmail.com.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.