Ondernemers verrassen fietsers bij toekomstige vispassage

Doesburgse ondernemers gaan fietsers bij de toekomstige vispassage in Doesburg verrassen. Reden is dat ze in verbinding willen blijven met inwoners van Beinum nu het voor gemotoriseerd verkeer lange tijd niet mogelijk is om van Beinum de binnenstad te bereiken.

Op zaterdag 27 oktober en zaterdag 3 november tussen 10.00 en 13.00 uur krijgen fietsers een leuke attentie aangeboden. Bij de toekomstige vispassage staan ondernemers klaar om een tasje met leuke hebbedingetjes en kortingsbonnen uit te delen.

‘Met deze actie willen ondernemers in verbinding blijven met de inwoners van de wijk Beinum die door de sluiting van de burg voor auto’s nu 5 minuten om moeten rijden of naar het centrum moeten fietsen’, aldus de motivatie van ondernemers.

Gedurende drie maanden ligt de weg bij de sluis eruit voor gemotoriseerd verkeer. Wel is het mogelijk om lopend of met de fiets de werkzaamheden te passeren. Auto’s en motoren moeten omrijden via Provinciale Weg N338 en de rotonde bij Drempt, om zo via de Kraakselaan de binnenstad te bereiken. Beinum is de grootste wijk van Doesburg en daarmee een belangrijke doelgroep voor de winkeliers in de binnenstad.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑