Enquête: DoesburgDirect.nl belangrijkste nieuwsbron voor Doesburg

DoesburgDirect.nl wordt voor lezers van de site gezien als dè belangrijkste bron voor nieuws over Doesburg. Dat blijkt uit de eerste cijfers van het onderzoek over de site dat momenteel wordt uitgevoerd. 55 Procent van de sitebezoekers geeft aan dat DoesburgDirect.nl de belangrijkste nieuwsbron is, op grote afstand gevolgd door Regiobode (20 procent), De Gelderlander (16 procent) en Omroep Gelderland (4 procent).

 

Momenteel loopt er onder de lezers van DoesburgDirect.nl een onderzoek naar wat ze waarderen aan de site en wat er beter moet en kan. 74 Respondenten deden tot dusver mee gaven antwoord op tien gestelde vragen.

 

Uit het onderzoek blijkt verder dat berichten over politiek het meest worden gewaardeerd. 72 Procent van de respondenten gaf op vraag ‘welke berichten op DoesburgDirect.nl waardeert u het meest?’ politiek als antwoord. Gevolgd door cultuur (53 procent), bedrijven (33 procent) en sport (27 procent). Bij deze vraag kon de respondent meer mogelijkheden aanvinken.

 

Het online onderzoek duurt nog enkele dagen. Wie nog wil deelnemen kan dat doen. Het invullen van de tien vragen kost ongeveer vijf minuten. Deelnemen kan door de onderstaande link aan te klikken.

 

>> Deelnemen aan onderzoek DoesburgDirect.nl<<

 

Onderzoek

 

 

1 reactie

  1. Aernoudt Bottemanne

    Dat is een mooi compliment aan de mensen achter Doesburgdirect.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑