Onduidelijkheid over toekomst Hotel Doesburg

Er is onduidelijkheid over Hotel Doesburg. Het hotel is dicht en de telefoon is afgesloten. Op de deur hangt een briefje dat het hotel dicht is vanwege vakantie, maar geluiden in de stad zeggen dat het hotel is verkocht.

Feit is dat er niemand bereikbaar is. Het vaste telefoonnummer van het hotel is afgesloten en eigenaar Joop Bergevoet neemt zijn mobiele telefoon niet op.

Daarmee is het niet ondenkbaar dat het hotel overgaat in andere handen zoals op sociale media wordt geroepen. De website van het hotel meldt de tekst ‘Hotel Doesburg is vanaf 30 december 2015 wegens omstandigheden gesloten’. Dit zou zelfs een faillissement kunnen doen vermoeden.

Afgelopen zomer vierde Hotel Doesburg haar vijfde verjaardag. Kort daarvoor werd het bekroond met de titel Beste Terras van Gelderland.

3 reacties

 1. Frans van der Krul

  Ik hoop van harte dat het hotel verder gaat, dit zou Doesburg weer een aantal arbeidsplaatsen kunnen gaan kosten en met de betaalde werkgelegenheid gaat het in Doesburg toch al niet zo goed,
  Wens de directie en personeel veel sterkte en wijsheid in deze moeilijke tijd.

 2. Casper Bakker

  Het briefje op de deur hebben ze op 20 november al op twitter geplaatst: https://twitter.com/HotelDoesburg/status/667702676742873088 Lijkt me dus een echte en van te voren bedachte vakantie.

  De rechtbank heeft nog geen uitspraak gepubliceerd over uitstel van betaling of faillissement, maar worden soms pas 1-2 dagen later gepubliceerd.

  Wel is het “vanaf 30 december gesloten” vreemd, maar laten we voorzichtig zijn met conclusies.

 3. Gert-Jan Tas

  De geruchtenmolen komt op gang. Al “betrouwbaar” nieuws over de toekomst van Hotel Doesburg bekend?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑