De Mensperience Store van Only for Men in Doesburg houdt in het weekend van 25 en 26 oktober het evenement Only for Art. Tijdens deze dagen zet de Mensperience store de deuren open voor de artistieke man. Want wie zegt dat mannen niet van kunst houden? Only for Men zal worden omgetoverd tot een prachtige expositieruimte, waar de zeer getalenteerde en veelzijdige kunstenaars uit Doesburg samenkomen om hun bijzondere werken aan het publiek te tonen maar ook te creëren.


Bij Mensperience draait het niet alleen om actuele mannenmode, maar om alles wat mannen bezighoudt. Daarom verrast Mensperience haar klanten aan het einde van elke maand graag met bijzondere ‘Only for Men’ evenementen, die het winkelen een nieuwe dimensie geven. Daarbij zoekt Mensperience voortdurend de samenwerking met de regio op. Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door het Kunstlab Doesburg, een initiatief van de vereniging van creatieven in Doesburg.

 

Bij Mensperience – een superstore van 1350 m2 – staat de beleving van de man centraal. Binnen dit totaalconcept is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 28 merkenshops in casual, jeans en kostuums: ook schoenen, accessoires, persoonlijke verzorging en verrassende gadgets zullen bijdragen aan de unieke beleving. Met de nieuwe Mensperience Store presenteert Only for Men zich op een manier die de moderne man echt aanspreekt: duidelijk, ongedwongen en efficiënt. Gemak en service spelen daarbij een hoofdrol, evenals de sterke prijs-kwaliteitverhouding. Alle geplande evenementen sluiten perfect aan bij de kerngedachte van Mensperience: een totaalbeleving voor de moderne man.

 

Only for Men Mensperience is zaterdag 25 oktober open van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 26 oktober van 12.00 tot 17.00 uur.