LekkerszenZo heeft de nieuwe snoepwals binnen. De aankoop van de snoepwals is tot stand gekomen na een succesvolle crowdfundingactie.

 

Enkele weken geleden startte LekkerszenZo een crowdfundingactie om de aanschaf van een authentieke snoepwals te financieren. De actie liep zo goed dat binnen twee weken het benodigde bedrag binnen was.

 

Vrijdagavond stond de nieuwe snoepwals te glimmen in de snoepwinkel. Snoepmaker Wilfred Hoed laat weten blij te zijn met de jongste aanwinst. Vrijdag draaide hij direct proef met de uit Duitsland overgekomen snoepwals.

 

Eerder liet Hoed weten serieus werk te maken van het opzetten van een eigen snoeplijn. Inmiddels zijn de eigen gemaakte snoepjes niet alleen te verkrijgen in de eigen winkel in de Kerkstraat, maar ook als koffiesnoepje bij lunchroom La Fleur en Het Arsenaal in Doesburg.

 

‘Nu de wals er staat is er tevens de mogelijkheid voor bedrijven om een eigen rollenset te kopen met bedrijfslogo er in zodat wij een op maat gemaakt snoepje kunnen maken dat u kunt presenteren op beurzen of als geschenkje aan uw relaties kunt geven’, aldus Wilfred Hoed.