Only for Men opent de deuren van Mensperience in Doesburg op Tweede Kerstdag. De winkel is van 12.00 tot 17.00 uur geopend.Mannen van Nederland kijken uit naar 3de kerstdag, zo laat Only for Men weten in een persbericht. ‘Maar we moeten er even doorheen en we trekken wel wat fatsoenlijks aan. Daarom is Only for Men 2e kerstdag open om je feestelijke outfit te shoppen’, meldt de mannenmodewinkel.

Only for Men is een one stop-shop voor de moderne man. Onder één dak vind je alles op het gebied van mode en meer. Anno 2015 onderneemt de mannenmodezaak op een creatieve en eigenwijze manier. Er wordt een eigen koers gevaren. Winkelen op 2de kerstdag? Bij Only for Men wel. Waar andere winkelformules juist eerder de deuren sluiten, gaat Only for Men extra vaak én extra lang open. Of het nu een feestdag is of niet.

Het is volgens Only for Men uniek dat een mannenmodezaak open is op deze feestdag. Iedereen is van harte welkom om 2e kerstdag te komen kerst shoppen. Alle vestigingen zijn geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur, met uitzondering van Ede, Druten en Nieuwegein. En bij aankoop van een kostuum ontvang je alleen op 2e kerstdag een gratis Luigi of The BLUEPRINT overhemd.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgHotel Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.