Kerstpakket voor Doesburgse pleegouders

De facties van PvdA en VVD hebben Doesburgse pleegouders als blijkt van waardering een kerstpakket bezorgd.

De afgelopen maanden hebben de PvdA en VVD aandacht gevraagd voor de pleegzorg in Doesburg. Werving van nieuwe pleegouders en waardering zijn daarbij belangrijke elementen. In het kader van waardering zijn afgelopen maandag de 6 Doesburgse pleegouders verrast met een kerstpakket.

Voor de werving is samen met de Doesburgse pleegouders en de Rotary op de kerstmarkt pleegzorg onder de aandacht gebracht, wat ertoe heeft geleid dat diverse mensen nader geïnformeerd willen worden. Hiervoor wordt in februari een informatiebijeenkomst georganiseerd.

PvdA en VVD zijn ook van mening dat pleegouders net zoals mantelzorgers een compliment en waardering verdienen. De gemeente onderschrijft dit en heeft dit initiatief ondersteund. Zo werd het mogelijk gemaakt dat de 6 Doesburgse pleeggezinnen verrast werden met een kerstpakket.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgHotel Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.

2 reacties

  1. Peter van den Broeke

    Ook wij werden, als pleegouders, verrast met een kerstpakket. Wat een geweldig leuke verrassing was dit. Natuurlijk ben je pleegouder vanuit je hart maar we waarderen dit initiatief enorm. Bedankt.
    Mirjam en Peter van den Broeke.

  2. Frans van der Krul

    Hopelijk kunnen deze partijen ook voor de mensen met een inkomen op bijstand niveau eens iets gaan doen, betaalde banen zou zeker een oplossing zijn om uit de armoede te gaan komen en als start een mooi kerst pakket!
    Of zijn die 450 huishoudens te veel voor een pakket?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑