Only for Men komt met evenement Only for Art

De superstore Mensperience in Doesburg van winkelketen Only for Men houdt in het weekend van 26 en 27 oktober het zogeheten Only for Art-evenement. Hierbij staat kunst in het teken en wordt samengewerkt met de Culturele Zondag Doesburg.

 

Tijdens deze dagen zet de Mensperience store de deuren open voor de artistieke man. Want wie zegt dat mannen niet van kunst houden, vragen de organisatoren zich hardop af.

 

Only for Men zal worden omgetoverd tot een expositieruimte, waar getalenteerde en veelzijdige kunstenaars uit Doesburg samenkomen om hun bijzondere werken aan het publiek te tonen. ‘Doesburg laat zich van haar mooiste kant zien. Zorg dat je erbij bent’, aldus Frank Corbeek, winkelmanager van Mensperience in Doesburg.


Bij Mensperience, een superstore van 1350 m2 , staat de beleving van de man centraal. Binnen dit totaalconcept is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 28 merkenshops in casual, jeans en kostuums: ook schoenen, accessoires, persoonlijke verzorging en verrassende gadgets zullen bijdragen aan de unieke beleving.

 

Only for Men Mensperience is zaterdag 26 oktober open van 9.30 tot 17.00 uur en zondag 27 oktober van 11.00 tot 17.00 uur.

 

1 reactie

  1. Xandra Veltman (Derwishhuus)

    Al eens gezien hoe goed een camelbag het interieur van je woning kan opwaarderen? Ooit ervaren hoe comfortabel en relaxed het is om op een camelbag te zitten? Probeer het uit tijdens de expositie! Derwishhuus heeft handgeweven kleden uit Turkije, Syrie en Iran. De kleden worden overwegend door semi-nomaden gemaakt. Al eeuwen zetten zij de traditie voort van schapen houden voor de wol, planten en kruiden verzamelen om kleurstoffen te maken, spinnen en natuurlijk weven. In het weefwerk vind je oeroude tradities en verhalen terug. Het is uniek werk en wat ook belangrijk is: het is oersterk en gemaakt om tientallen jaren intensief gebruikt te worden. Slijten doet het amper. Sterker nog, het wordt er alleen maar mooier van waardoor oudere camelbags en kelims meer waard kunnen worden. http://www.derwishhuus.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑