Na succesvolle edities in oktober, januari en maart staat op zondag 17 mei weer een swingende jamsessie op het programma van de Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41 in Doesburg. Het principe blijft hetzelfde: van 14.30 tot 18 uur lekker samen muziek maken. De toegang is gratis.

 

Edward den Doop, namens de Gasthuiskerk coördinator en organisator van de jamsessie, heeft een speciale sessieband samengesteld, die muzikanten, zangers en zangeressen begeleidt en ondersteunt die graag willen musiceren. De band bestaat uit Ernst Wernicke, bas, Jan Rooding, slagwerk, Anne den Doop, zang, Richard Rhemrev, piano en Edward den Doop, gitaar.

 

Wie aan de jamsessie wil meedoen kan zich aanmelden bij Edward den Doop. Deelnemers kunnen desgewenst ook alvast twee of drie nummers insturen. De sessieband bekijkt vervolgens of het spelen van die nummers haalbaar is. Is dat het geval dan worden de nummers ingestudeerd en toegevoegd aan het programma.

 

Wie een suggestie heeft voor een nummer kan die ook opsturen. Vermeld in uw emailbericht ook of u zingt of een instrument bespeelt, zo laat de Gasthuiskerk weten.