Open Coffee Doesburg houdt in januari twee bijeenkomsten. Op 4 januari is er een reguliere Open Coffee. Op 19 januari is ere en nieuwsjaars Open Borrel. Beide activiteiten vinden plaats in Gasthuis du Soleil.


De laatste Open Coffee Doesburg van 2011 vond plaats op 7 december en was de drukst bezochte van het afgelopen  jaar. Ruim zeventig ondernemers uit Doesburg en omstreken vonden toen de weg naar het Gasthuis du Soleil.


‘Wij, als organisatoren van de Open Coffee Doesburg, willen u bedanken voor het mede succesvol  gestalte geven van dit netwerk en hopen dat we ook in 2012 de Open Coffee weer een passend en ondernemend  vervolg kunnen geven en dat de ondernemerszin onverminderd blijft rondwaren in Doesburg en omstreken’, zo laat organisator Jan Strating tevens namens medeorganisator Casper Bakker weten.


Strating: ‘Om 2012 dan ook goed en ondernemend van start te laten gaan, willen we ondernemend Doesburg in januari twee maal  de gelegenheid bieden om bij elkaar te komen’.


De reguliere Open Coffee vindt plaats op woensdag 4 januari a.s. vanaf 8.30 uur. Daarnaast is er een nieuwjaars “Open Borrel” op donderdag 19 januari van 17.00 u tot ca. 20.00 uur. Aanmelden voor de Open Borrel kan via www.opencoffeedoesburg.nl.


Zie ook:
Fotoverslag van een van de vorige edities van Open Coffee Doesburg