Drie Doesburgse bedrijven, te weten Door Mode, Ami Kappers en Café De Waag hebben meegewerkt aan een bijzondere fotoshoot, waarbij het damesteam van voetbalvereniging HC’03 werd gefotografeerd.


Op zaterdag 26 november werd het damesteam van voetbalverenging HC’03, bestaande uit zeventien sportieve dames, op de foto gezet. Voorafgaand werden ze aangekleed door Door Mode en werd het haar en de visagie verzorgd door Ami Kappers.  Vervolgens werd koers gezet naar De Waag waar de fotoshoot plaatsvond. Eerder vonden er pasavonden plaats bij Door Mode om tot de juiste kledingkeuze te komen.


De voetbaldames zijn door de redactie van De Hessencombinatie gevraagd om mee te werken aan een fotoshoot voor een uitgave van het kwartaalblad. De meiden werden eerst na een voetbalwedstrijd in voetbalkleding op het voetbalveld gefotografeerd door fotograaf Wim van Hof. De tweede foto was in feestkleding.


De Hessencombinate is een glossyblad van voetbalvereniging HC’03 en verschijnt vier keer per jaar, in het verspreidingsgebied: Voor-Drempt, Achter-Drempt, Hoog-Keppel, Laag-Keppel, Elderik, Hummelo, Langerak en een gedeelte van Toldijk.