Open dag historische trouwlocatie Stadhuis Doesburg

Zaterdag 26 januari 2013 is het open dag op vele trouwlocaties in het land. Het historische stadhuis van Doesburg doet mee aan de open dag. Tijdens de open dag kunnen toekomstig paren van 11.00 tot 16.00 uur deze entourage beleven en bekijken. Voor de trouwlustigen en voor mensen die een partnerschap willen afsluiten is er uitgebreide informatie beschikbaar. Naast het stadhuis zijn bijzondere trouwauto’s te zien onder andere een moderne limousine en een oude Citroën snoek.


‘In het historische centrum van Doesburg treft u een authentiek sfeer die op weinig plaatsen te vinden is. Kortom een perfecte omgeving voor een trouwdag en voor mooie trouwfoto’s. De ambtenaren van de Burgerlijke Stand en de bodes van de gemeente Doesburg hebben koortsachtig voorbereidingen getroffen om bruidsparen te ontvangen tijdens de open dag. U kunt afspraken maken voor de mooiste dag van uw leven met de aanwezige huwelijksambtenaren. Neem alvast een kijkje op www.doesburg.nl en kijk voor Trouwen in Doesburg onder Wonen en leven’, aldus Rob Groen namens de gemeente.


De Open Trouwlocatie Dag is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO). De eerste editie vond plaats in oktober 2011. 164 Trouwlocaties openden hun deuren voor bruidsparen. Gemiddeld ontvingen zij 19 bruidsparen per locatie. De tweede open dag in oktober 2012 was eveneens een succes. Toen deden er 165 locaties mee en ontvingen zij gemiddeld 15 bruidsparen.

1 reactie

  1. Arvid Ehlert

    Zaterdag 26 januari dus een ‘werkdag’, maar eens een aantal locaties afgaan, ik ken ze nog lang niet allemaal.
    Zijn de laatste statistieken ook bekend over Doesburg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑