PlusFit in Doesburg houdt op 28 september een Open Dag. Hierin staat informeren, ervaren en proberen centraal. Graag wil Plusfit Doesburg laten zien wat zij te bieden heeft. PlusFit heeft in de loop der jaren specialisaties ontwikkeld om haar leden maar ook de mensen in Doesburg kwaliteit te bieden.

 

PlusFit is een fysiotherapeutisch sportcentrum met specialisaties op het gebied van long, rug, hart, gewricht, spier en vaat problematiek. Chronische aandoeningen zijn voor PluFit een uitdaging en het streven is om uw kwaliteit van leven te verbeteren.

 

‘Naast fysiotherapie biedt PlusFit het MILON circuit binnen de Fitness. Geavanceerde apparatuur voor gebruiksgemak en meer resultaat in minder tijd. Excentrisch trainen om spieren meer te prikkelen. Personal Training, pilates, lifestyle en voeding om u alles te bieden wat er nodig is om aan uw zelf te werken’, aldus Joey Pelkman van PlusFit.

 

Pelkman: ‘ Wilt u een stok achter de deur op het gebied van afvallen. Op 9 oktober start de vijfde editie van ‘Gewicht op Maat’. Wat krijgt u? 14 weken onbeperkt sporten, personal training, wekelijkse voedingsvoorlichting, workshop, voedingsadvies en resultaat voor 210 euro’.

 

Tijdens de Open Dag kunnen belangstellenden informatie krijgen, hulp bij klachten, advies en de apparatuur ervaren.

Plusfit open dag