Sportclub Doesburg houdt op zaterdag 13 een open dag. Vanaf 14.00 uur vinden er allerlei activiteiten plaats op het sportpark aan de Oranjesingel 22. Het belangrijkste onderdeel vormt de presentatie van de teams.

 

Dit jaar zal Sportclub Doesburg met 16 jeugdteams, 5 seniorenteams en 2 Futsalteams op de voetbalvelden rondom Doesburg vertegenwoordigd zijn. Alle spelers en teams worden naast de presentatie ook gefotografeerd en zijn binnenkort in de nieuwe samenstelling op www.sportclubdoesburg.nl te zien.

 

Gedurende de middag vindt er een zeskamp voor de Mini’s plaats en een pupillenmixtoernooi. Tevens zal bekend worden gemaakt wie de ballonnenwedstrijd ter ere van de 100ste verjaardag van Sportclub Doesburg heeft gewonnen.

 

Ook zullen de voetbalschoenen die na aanleiding van de actie Kick(s)en4Maluku ingezameld zijn, worden overhandigd aan Network Sport & Maluku (NSM). Wie nog voetbalschoenen heeft die voor een tweede ronde gebruikt kunnen worden, kunnen deze nog deze week inleveren. NSM heeft tevens de prijzen voor de ballonnenwedstrijd ter beschikking gesteld. Tot slot zal de open dag muzikaal worden afgesloten met ondersteuning van DJ Frank.

 

Verder zal ook de inwendige mens verzorgd worden. De broodjes zijn gesponsord door Keurslagerij De Worstepinne. Voor de aankleding heeft Sportclub Doesburg een beroep op Alfun mogen doen.