Nieuw atelier voor kunstenares Zippora Meijer

Zippora Meijer neemt met haar atelier haar intrek in de Kloosterstraat 4. Komend weekend is de officiële opening van het nieuwe atelier en expositieruimte van Zippora Meijer.

 

ZipporaDe kunstenares, die nu bijna 2 jaar in Doesburg woont, was ook al actief betrokken bij de start van het Kunstlab. Tot een week geleden werkte ze voornamelijk vanuit haar werkplek op de Koppelweg.

 

Op de nieuwe locatie in de Kloosterstraat zal Meijer vaak gedurende winkeltijden aanwezig zijn en staat de deur open voor iedereen om een kijkje te nemen. Daarbuiten is er de mogelijkheid om een afspraak te maken.

 

Ook biedt ze workshops aan en kunstuitleen van haar werk en andere gerenommeerde kunstenaars. Zippora maakt schilderijen en ontwerpt tassen, sieraden en kunstobjecten. Ze staat open voor opdrachten zoals portretschilderen, muurschilderingen en ander vrij werk.

 

De opening begint zaterdag en zondag om 14:00 uur op de Kloosterstraat 4, vlakbij Het Arsenaal.

1 reactie

  1. Catharina Nijhuis

    Ik ben Zat.dag in Doesburg want speel met “The Jibs” diezelfde avond in de Onderbouw!!! Ik probeer bij je opening te zijn, SUXS!!! grtz.Catharina Nijhuis/FB-friends 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑