Mensperience in Doesburg, de hoofdwinkel van kledingketen Only for Men, is donderdag 24 juli het toneel van een Open Dag van Vitesse. Vanaf ’s middag 15.00 uur zijn er tal van activiteiten op het terrein bij de kledingzaak aan de Barend Ubbinkweg 9 in Doesburg.

 

Zo is ’s middag Hertog aanwezig. De zeearend is het clubsymbool van Vitesse en vliegt elk thuisduel voor de wedstrijd een rondje door het Gelredome. Vanaf 17.00 uur is de technische staff van Vitesse aanwezig.

 

Ook komt de spelersbus van Vitesse naar Doesburg en bestaat de mogelijkheid om shirtjes en andere Vitesse-spullen te kopen. Rond 19.30 uur zal er voetbalclinic plaatsvinden voor de lokale jeugd.

 

Vitesse houdt deze zomer enkele open dagen op verschillende plaatsen in de regio. Een daarvan is dus in Doesburg. De open dag is een gevolg van de samenwerking van Only for Men met de Arnhemse voetbalclub. Recent werd hiervoor een samenwerkingscontract getekend in Doesburg en later dit jaar, in november, komt de businessclub van Vitesse naar Doesburg. Naast Vitesse werkt Only for Men ook nauw samen met De Graafschap uit Doetinchem.