Yogadocent Marieke Poos houdt op zaterdag 23 november van 15.00 tot 17.00 uur een open middag in Het Arsenaal in Doesburg. De middag is bedoeld voor iedereen die is geïnteresseerd in yoga. Er is ook een winteractie.

Tijdens de middag geeft Marieke Poos informatie over de winteractie en over het brede aanbod aan wekelijkse lessen, individuele begeleiding, maandelijkse workshops en retraites. De winteractie houdt in dat 4 yogalessen worden aangeboden voor 30 euro. Dit aanbod geldt alleen in december en januari.

Dit aanbod is voor iedereen toegankelijke en varieert van zachte hatha yoga tot yin yoga, medical yin yoga en 65 plus yoga.

Marieke Poos kijkt er naar uit om iedereen die geïnteresseerd is op zaterdag 23 november te ontvangen in de yogaruimte van Het Arsenaal. Bezoekers kunnen zich ter plekke voor de winteractie aanmelden, maar ook via de website of via de uitnodiging die binnenkort huis-aan-huis wordt verspreid.

Yoga in Aandacht en Eenvoud is gevestigd in Het Arsenaal aan de Kloosterstraat 15 in Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.