Opening Gelderse Sport Week in Doesburg

De Gelderse Sport Week wordt sportief geopend in Doesburg. De opening vindt plaats op zaterdag 21 april. Op de markt in Doesburg kunnen alle Gelderlanders jong en oud tussen 13.30 tot 17.00 uur kennis maken met verschillende sporten. Deelname is gratis.


Op de markt kunnen Gelderlanders kennis maken met streettennis, streetdance, pannavoetbal en streetbasketbal. Deze sporten vallen onder de Urban Sports Xperience (USX). Naast de kennismaking met deze sporten zijn er ook diverse sportdemonstraties.


De Gelderse Sport Week is een initiatief van de Gelderse Sport Federatie (GSF). Zij wil hiermee tijdens de Nationale Sport Week laten zien dat Gelderland bij uitstek een sportieve provincie is. Tijdens de Nationale Sport Week worden door heel Nederland sportactiviteiten georganiseerd.


De Nationale Sport Week loopt van 21 tot en met 28 april en is een landelijk sportevenement dat een week lang de breedtesport in de etalage zet. De Nationale Sport Week moet laten zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.

1 reactie

  1. Doesburg & Oranje

    Doesburg en Oranje is ook aanwezig.
    Promotiestand voor de Ubbink-Singelloop, extra gelegenheid om o.l.v. de Hanze-Runners een parcoursverkenning te lopen en …. inschrijven voor deelname aan de loop op Koninginnedag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑