Openluchtfilm bij Hotel Doesburg op 17 augustus

De tweede film uit het filmavondseizoen in Doesburg draait vrijdag 17 augustus. Op de trappen van Hotel Doesburg is dan de film ‘Midnight in Paris’ te zien. De film begint om 21.30 uur bij het invallen van de duisternis.


De vorige vertoonde film eind juli werd  goedbezocht. Deze keer wordt er een luchtige film “Midnight in Paris” vertoond. Het is een heerlijke romantische komedie van Woody Allen; de film won in 2012 een oscar voor Best Origineel Script.


Iedereen is van harte welkom op de trappen direct naast Hotel Doesburg. De film start rond half tien bij het invallen van de duisternis. Er zijn met name zitplaatsen beschikbaar op de trappen van het hotel. Het  filmhuis zal zorgen voor een veertigtal kussentjes waarop plaats genomen kan worden.


Net zoals vorige keren kan men er ook voor kiezen een eigen stoeltje mee te nemen. Deze wordt dan boven aan de trappen gezet. Een flink schermdoek, wat opgesteld staat, geeft goed beeld voor alle bezoekers.


Bij hevige regenval wordt de filmvertoning verplaatst naar de volgende dag. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld, maar hoeft niet. Vooraf kunnen bezoekers een maaltijd nuttigen in Hotel Doesburg. Vooraf en in de pauze is het mogelijk een drankje te halen bij Hotel Doesburg.

1 reactie

  1. Richard Kok

    Wat een goed initiatief. De trap zat bomvol en helemaal in de geest van Woody Allen was de Engelse film Frans nagesynchroniseerd. Het perfecte weertje zorgde voor weer een geslaagd cultureel Doesburgse initiatief.
    http://www.mobypicture.com/user/horeca1/view/13558341

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑