Wijkraad Beinum doet mee aan de Nationale Opschoondag op zaterdag 29 maart. De wijkraad roept inwoners van Beinum op om die dag mee te helpen met het schoner maken van de wijk door de handen uit de mouwen te steken en zwerfvuil in de wijk op te ruimen.

 

Op zaterdag 29 maart nemen we de grijptang en vuilniszak ter hand om samen met u de wijk weer een stukje schoner en daarmee leefbaarder te maken, schrijft wijkraadvoorzitter Jelle Koning.

 

‘Het is niet alleen nuttig werk, ieder jaar prikken we met z’n allen toch enkele tientallen vuilniszakken vol, het is even zo goed best gezellig! Allereerst beginnen we met een kop koffie en gaan daarna in groepjes van minimaal twee personen de wijk in. Na afloop sluiten we af met een lekker bord erwtensoep en roggebrood. De gemeente zorgt er vervolgens voor dat het verzamelde zwerfvuil netjes afgevoerd wordt’, aldus Koning.

 

Deelnemers aan de Nationale Opschoondag kunnen zich om 10.00 uur verzamelen bij basisschool De Wetelaar. Om 12.00 uur is er een kop erwtensoep en een snee roggebrood. Kinderen zijn van harte welkom maar moeten wel met een volwassen begeleider mee.

Schermafbeelding 2014-03-06 om 06.48.26