Oproep HanzestadRadio: ‘bel ons over verkiezingen’

HanzestadRadio in Doesburg roept Doesburgers op om op zaterdagmiddag 15 maart van 13.00 tot 15.00 uur te bellen naar het lokale radiostation om daar hun voorkeur voor de Gemeenteraadsverkiezingen kenbaar te maken. Gevraagd wordt of u gaat stemmen en zo jaar op welke partij. De telefoongesprekken worden opgenomen en zijn te beluisteren in een special verkiezingsprogramma bij HanzestadRadio.

 

Zaterdagmiddag 15 maart staat de telefoonlijn vanaf 13.00 uur open. Tot 15.00 uur kunnen Doesburgers bellen via telefoonnummer 0313-843687 en hun mening geven over de Gemeenteraadsverkiezingen. Gevraagd wordt naar antwoord op de vraag: ‘Gaat u stemmen? Zo ja, op welke partij en waarom?’. Het gaat hierbij niet om een live-uitzending maar slecht om het opnemen van een reactie.

 

HanzestadRadio besteedt op dinsdagavond 18 maart van 19.00 tot 20.00 uur in een speciale uitzending extra aandacht aan de Gemeenteraadsverkiezingen, die een dag later plaatsvinden. De meningen van Doesburgers die zaterdagmiddag per telefoon binnenkomen, zijn te horen in de radio-uitzending van 18 maart.

 

De speciale radio-uitzending maakt onderdeel uit van het gezamenlijke project over de Gemeenteraadsverkiezingen van De Nieuwe Media Doesburg. De Nieuwe Media Doesburg is een samenwerkingsverband van DoesburgTV, DoesburgDirect.nl en HanzestadRadio waarbij op incidentele basis een onderwerp of thema journalistiek wordt aangepakt en uitgewerkt.

 

1 reactie

  1. AP Schrader

    Goed idee! Ik zal zeker bellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑