Oproep: Neem deel aan onderzoek over Doesburgse politiek

DoesburgDirect.nl is een onderzoek gestart naar de nieuwe coalitie. Lezers van DoesburgDirect.nl worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit online onderzoek. Het voltooien van het onderzoek kost slechts enkele minuten. Doel van het onderzoek is een goed beeld te krijgen wat inwoners van Doesburg vinden van het nieuwe coalitieakkoord. Via de onderstaande link kunt u het onderzoek starten.

https://nl.surveymonkey.com/s/LVG7HVS

 

 

8 reacties

 1. Rob Gossink (CDA Doesburg)

  Goed initiatief, hoewel een aantal vragen ietwat vreemd overkomen. Het beoogde doel is om een goed beeld te krijgen wat Doesburgers vinden van het coalitieakkoord. Dan snap ik niet wat de vraag “wie de favoriete wethouder is” hiermee te maken heeft. Dat zegt toch niets over de inhoud van het coalitieakkoord? Bovendien levert onze partij überhaupt geen wethouder. De vraag ” De hoogte van de raadsvergoeding moet in de toekomst afhankelijk zijn van de prestaties” heeft al helemaal niks met het onderwerp te maken en roept nog meer vragen op. Waarschijnlijk mijn bijdrage ook.

 2. Richard Kok

  Rob,
  Vragen wie de favoriete wethouder is levert gewoon een leuk feitje op. De vraag over de hoogte van de raadsvergoeding komt voort uit geluiden dat raadsleden afgerekend moeten worden op hun prestaties. Presteren ze goed, dan kan de vergoeding omhoog. Een soort van bonussysteem voor raadsleden. Daar werd recent op Radio 1 nog door de Nederlandse Vereniging Voor Raadsleden over gesproken. Vandaar ook deze vraag.
  Heb je zelf ook de vragen ingevuld Rob, of alleen gelezen?

 3. Yvonne Irving

  ben heel benieuwd naar dat interview, kan ik dat ergens vinden? Welke prestaties heeft men dan in gedachten.

 4. Frans van der krul

  Richard,
  Ik heb deel genomen aan het onderzoek, zie niets in een vergoeding op basis van hun presentaties, een groot probleem hierbij is hoe dit te meten? Wat voor de ene politiekepartij een goede prestatie is, zou zomaar voor een andere politieke partij een wanprestatie kunnen zijn.(zie ook de discussie over prestaties van banken)
  Vindt dat het raadslidmaatschap als een eer moet worden beschouwd om dit voor je partij en gemeente te mogen doen en dus schaf de vergoeding maar geheel af!
  Heb helaas geen favoriete wethouder kunnen benoemen, zou het iets zijn om ook te vragen wie de minst favoriete wethouder is?

 5. Willy van Dooren

  een goed beeld te krijgen wat de inwoners vinden… en dan heb je niet meer dan een meerkeuze optie…. lekker als je antwoord er niet bij staat.. ik heb daar maar niets ingevuld want als je een online onderzoek wilt starten en wilt weten wat mensen bezig houd dan moet je mensen ook de kans geven om hun mening te laten gelden…ik vind dit weer een helaas want een “goed” beeld krijg je niet met voorgekauwde antwoorden waar je zelf niet je mening of aanvulling kunt geven….

 6. Richard Kok

  Dag Willy,
  Welke vraag/vragen bedoel je? Hopelijk kan ik de opbouw van de enquete dan beter toelichten.

 7. W.v.Dooren

  @richard dat wordt nu een beetje moeilijk ik kan namelijk niet meer die lijst oproepen, ik klik op de link en kom op de site van surveymonkey.com…
  Maar het gaat mij erom dat je open vragen moet plaatsen zodat mensen zelf een antwoord kunnen invoeren of wel een meerkeuze maar met een vakje voor een toelichting….nu heb ik bij een paar abc’tjes wat aangevinkt terwijl ik daar wel een kleine toelichting/opmerking wil bijvoegen..

 8. Richard Kok

  Goede suggestie Willy om bij elke vraag een tekstveld te plaatsen voor een algemene opmerking. Doen we de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑