Oproep: praat mee over Doesburgse economie

Doesburgers die mee willen praten over hoe hun stad nog aantrekkelijker kan worden voor bewoners, bedrijven en bezoekers kunnen op 20 november meedoen met de bijeenkomst Economie in Uitvoering. Tijdens de bijeenkomst wil de gemeente graag horen welke ideeën er zijn om de Doesburgse economie te versterken.


De gemeente Doesburg is bezig met het maken van een Economisch Beleidsplan. De eerste stap hierin is gezet door het gereed komen van een koersnota. De koersnota bevat, op basis van een analyse van sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen, voorstellen om de aandacht de komende jaren met name te richten op promotie van Doesburg en stimuleren toerisme, een aantrekkelijke binnenstad, optimaliseren van het ondernemersklimaat en samenwerking in de regio, zo laat de gemeente weten.


De komende tijd werkt de gemeente aan de uitwerking van de koersnota in een uitvoeringsprogramma met concrete acties en maatregelen. Ideeën van inwoners zijn hierbij van harte welkom.


De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 november aanstaande vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan tot 14 november via een aanmeldformulier. Na aanmelding krijgen de aanmelders nadere informatie toegestuurd over de locatie en programma.


1 reactie

 1. Frans van der Krul

  Wil me best aanmelden, maar de vragen die worden gesteld om in te vullen gaan me te ver, te veel verplichte invul verplichte invul velden,Velden met een * zijn verplicht!

  *Telefoonnummer(?)
  *Uw emailadres(?)
  *Vul aan: “Voor meer economische groei in Doesburg is nodig…”

  Zo jaag je mensen weg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑