Oproep: schrijf mee op DoesburgDirect.nl

Doesburgers die willen schrijven en publiceren over hun stad, kunnen hun ei kwijt bij DoesburgDirect.nl. Inwoners die willen meeschrijven op DoesburgDirect.nl kunnen zich melden bij de redactie van de lokale nieuwssite.


De oproep volgt op een recent onderzoek. Daaruit blijkt dat een derde van de ondervraagden zo nu en dan of structureel berichten wil schrijven op DoesburgDirect.nl.


De hoofdredactie van DoesburgDirect.nl biedt inwoners de mogelijkheid om te bloggen over een bepaald onderwerp, een vraagstuk te beschrijven of om thema- of wijkreporter te worden. Dat kan incidenteel, of op structurele basis.


DoesburgDirect.nl komt graag in contact met mensen die willen meewerken om de site nog informatiever en actueler te maken. Geïnteresseerden kunnen zich per mail melden bij de redactie. Laat daarbij weten waarover je wilt schrijven.


Richard Kok, founder van DoesburgDirect.nl, hoopt dat nog meer mensen deel willen uitmaken van het groeiende nieuws- en informatiekanaal. ‘De uitkomsten van het onderzoek heeft me positief verrast. Meer dan 30 procent van de ondervraagden wil meeschrijven. We hebben nu al af en toe bloggers die schrijven over hun interessegebied. Maar dat kunnen er meer worden. Daarom deze oproep’, aldus Richard Kok.

1 reactie

 1. Animo vlooienmarkten bv

  Goedenavond
  Ik organiseer de vlooienmarkten in sporthal Beumerskamp op
  Zondag 11 Dec.
  Zondag 29 Jan. 2017
  Zondag 23 Apr. 2017
  Ik zou heel graag met info over de vlooienmarkt en foto erbij op u website vermeld willen worden.
  Zou dat mogelijk zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑