Motorrun Doesburg is hard op zoek naar eigenaren van zijspancombinaties en motorrijders om deel te kunnen nemen aan het jaarlijkse motorevenement voor gehandicapten. Initiatiefnemer Marga Bles uit Doesburg roept eigenaren van zijspancombinaties en motoren zich te melden om deel te nemen aan dit goed doel op zaterdag 2 juni aanstaande.


De stichting IVG organiseert in samenwerking met scholengemeenschap het Rhedens te Dieren zaterdag 2 juni voor de 22-ste keer een zijspantoertocht voor verstandelijke gehandicapten. Rijders komen uit het hele land en deelnemers voornamelijk uit oost Gelderland.


‘We komen rijders tekort en we dreigen deelnemers die er het hele jaar naar uitkijken teleur te moeten stellen. Dit is wel het laatste wat we willen. Bent u of kent een motorrijders – liefst met een zitje – een zijspanrijder (Trike etc.) geeft u zich dan alstublieft op. Ook kunnen we voor leerlingen van het Rhedens nog een 6-tal gewone motoren inzetten. De dag is geheel verzorgd en er kan zelfs overnacht worden in een tent aan de Giesche kop’, aldus Bles.