27 Zelfstandig professionals of kleine bedrijven nemen zaterdag 12 mei deel aan Doesburg Onderneemt. Het is de tweede maal dat de ondernemersbeurs wordt gehouden in Doesburg. Plaats van handeling is de Gasthuiskerk in de Gasthuisstraat.


Met de beurs willen de initiatiefnemers Jan Strating (op de foto links) en Casper Bakker (rechts) de zelfstandig professional, die doorgaans vanuit huis werkt en daardoor weinig zichtbaar is, meer in de schijnwerpers zetten.


Na een succesvol debuut vorig jaar vindt de ondernemersbeurs dit jaar plaats in de Gasthuiskerk. Dit omdat de ruimte in de kerk efficienter is om te gebruiken door de standhouders.


Op de deelnemerslijst dit jaar staan bedrijven uit veel verschillende branches. Van online reisbureau tot incassobureau en van tuinontwerper tot wijnhandelaar. Ook DoesburgDirect.nl is aanwezig en zal ter plekke al het nieuws over de beurs en van de deelnemers verslaan.


Deelnemerslijst 2012

 1. ZZP Boekhouding Experts
 2. BMV Advies
 3. Hami Drukkers
 4. Apart Fotografie
 5. Senioren Verhuisservice Gelderland
 6. Kwaliteitstuin
 7. Hanzehuys
 8. Alfun Events
 9. Azienda Italia
 10. Robertino
 11. Esta Travel
 12. JdW Fotografie
 13. NeNe
 14. CStaringDesign
 15. Earny
 16. Office Design
 17. PD Security
 18. DoesburgDirect.nl
 19. Kleynenborgh
 20. Europark
 21. Winner Business Software
 22. Praktijk Ady Ensing
 23. Han Jansen grafisch ontwerper
 24. MKB Sales Support
 25. Struzzo Credit Management
 26. La Vuelta
 27. JRS Bedrijfssupport


Doesburg Onderneemt begint om 09.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Vorig jaar was de beurs goed voor een kleine vierhonderd bezoekers. De toegang is gratis.


Tip
Bekijk hier de aankondiging van Doesburg Onderneemt 2012
Bekijk hier de foto’s van de eerste editie