Xycleservice in Doesburg houdt zaterdag 10 en zondag 11 maart opstapdagen voor mensen die meer willen weten over elektrische fietsen. Tijdens deze dagen vindt er uitleg plaats over de fietsen en het onderhoud, en is er de mogelijkheid om een proefritje te maken op de steeds populairder wordende e-bike.


Op zaterdag 10 maart kunnen bezoekers vanaf 10.00 tot 16.00 uur terecht bij Xycleservice om doorlopend diverse elektrische fietsen te testen en te vergelijken.


Op zondag 11 maart zal er een lezing plaatsvinden over de werking, de voor- en nadelen en de verschillen tussen de vele merken en types, die op dit moment verkrijgbaar zijn.


‘Samen met u wordt bekeken welke fiets het best geschikt is en na deze uitleg kunt u een proefrit maken op fietsen van onder andere Gazelle, Giant, Sparta, Scott en Sachs/Saxonette’, aldus Camiel Banda van Xycleservice, gevestigd op de Leigraafseweg 33 F op de Beinum in Doesburg.


Xycleservice beschikt over voldoende testmodellen voor een proefrit. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van een kopje koffie of thee. Wel is het wenselijk om voor de zondag vooraf aan te melden. Van belang is dan om aan te geven of men ’s ochtends of ’s middags komt. De ochtendsessie begint om 10.00 uur en de middagsessie om 14.00 uur.


Het is niet de eerste keer dit jaar dat Xycleservice een speciale activiteit houdt. In januari vond er een informatieavond plaats over het belang van goed onderhoud van een fiets.


Zie ook
Drukke en leerzame avond bij Xycleservice in Doesburg