Jazzband Hot & Sweet treedt op donderdag 26 maart op in restaurant De Bonte Hond in Doesburg. Het optreden begint om 18.30 uur. Tussen de muziek door kunnen bezoekers genieten van een barbecuebuffet en wijnen van wijnhandel Zusjes van Oort.

 

Hot en Sweet zal samen met de zangeres Dini Snijders swingende nummers laten horen van jazz traditionals, the blues, latin nummers en eigen nummers van Karel Giltay, de jazzpianist.

 

Dini Snijders trad in 1960 al op in de AVRO weekend tv show. Tijdens haar optreden werd ze begeleid door de Skymasters. Ook muzikanten als Eddi Christianie op gitaar, Dub Dubois op bas, Toon van Vliet op sax en Nico Prins op slagwerk hebben haar begeleid in het prille begin. Ze trad op met het Gelders Kwartet , Big Band Melody and Rhythm en samen met haar man Johan Huinink op klarinet en sax ook bij The Dixie Town Jazzband.

 

De zangeres uit Groenlo zal samen met Hot & Sweet veel nummers uit haar repertoire laten horen. Voor € 25 (inclusief 1 consumptie) kunnen belangstellenden genieten van deze swingende muziek en een lekkere barbeque. Reserveren kan bij De Bonte Hond via 0313-471500 of info@de-bonte-hond.nl