Oudejaarsconference van Doesburgs Cabaret uitverkocht

De oudejaarsconference van Doesburgs Cabaret op 30 december is uitverkocht. Alle kaarten voor de voorstelling ‘Oud&Nieuw 2011’ zijn in drie weken tijd verkocht. De voorstelling vindt plaats in Jongerencentrum 0313 in De Linie 2. Zeven Doesburgers willen met de voorstelling met een lach en een traan terugblikken op het afgelopen jaar in Doesburg. Doesburg blijkt een stad met ongekende mogelijkheden te zijn en mag zich verheugen op wereldse belangstelling, zo laten de zeven Doesburgse cabaretiers weten. ‘De stad kent grootstedelijke problemen en kleinschalige rampen’, aldus de initiatiefnemers. Op vrijdag 30 december nemen ze hun stad, waar ze verliefd op zijn, op de hak.


Sinds 7 november was het mogelijk om kaarten te kopen voor deze voorstelling. Gisteravond werd bekend dat alle kaarten zijn uitverkocht. De cabaretavond op 30 december begint om 20.30 uur.


Foto: Peter Bakker

5 reacties

 1. Ellen Mulder-Metselaar

  .. te laat dat is jammer, gaan jullie nog een extra voorstelling houden?

 2. Han

  Een geweldige avond gehad. Doesburg heeft hier weer eens laten zien waar we trots op kunnen zijn: door de inzet van vele vrijwilligers een proffesioneel product neerzetten. Zeker voor herhaling vatbaar om ook 2012 onder de loupe te nemen. WQat mij betreft alvast succes bij de voorbereidingen en jullie weten het ….. je kunt me altijd bellen.

 3. Richard Kok

  De eerste reacties direct na de voorstelling met onder andere…. Han Snijders!
  http://www.youtube.com/doesburgtv?gl=NL&hl=nl

 4. Spelers Doesburgs Cabaret

  We zijn erg blij dat iedereen onze voorstelling zo positief heeft ontvangen!

 5. Arvid Ehlert

  Dat uitgerekend Han Snijders het heeft over ‘de vele vrijwilligers’ 🙂 Ondergetekende is er zo een en die vond het geweldig om hieraan bij te dragen, ik ben er weer bij als de spelers het kunnen opbrengen volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑