Ouderenhulp bij mobieltje en tablet op 7 december

Op maandag 7 december tussen 14.00 en 16.00 uur in de Buurtacademie in Doesburg is er weer een bijeenkomst van het mobieltjesproject. Bij dit project geven leerlingen van scholengemeenschap ‘Het Rhedens’ voorlichting aan 55+ers. De 55+ers krijgen uitleg over een mobieltje of een tablet en hoe je deze kan gebruiken.

 Mooi aan dit project is dat jong en oud met elkaar worden verbonden. Jongeren van het voortgezet onderwijs doen dit als invulling voor hun Maatschappelijke Stage. Zij maken op deze manier kennis met vrijwilligerswerk door kennis over te dragen. Dit doen zij in samenwerking met Caleidoz en de Buurtacademie.

 U bent op maandag 7 december van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur bij de Buurtacademie, de Linie 4 in Doesburg. Voor deelnemers zijn er geen kosten aan verbonden. Belangstellenden kunnen zich telefonisch of per mail aanmelden bij Caleidoz of de Buurtacademie: 0313-712 400 of h.denbreeker@caleidoz.nl of balie@buurtacademiedoesburg.nl.  Gewoon binnen lopen mag natuurlijk ook.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.

 

3 reacties

 1. a. g. schrader

  Prima initiatief!

  Ook ik kan nog wel wat hulp gebruiken. Ik zal proberen van de partij te zijn.

 2. henk beijen

  Mooie kennismaking met vrijwilligerswerk via maatschappelijke stage. Goede stage invulling van het Rhedens.

 3. Frans van der Krul

  En nu maar hopen dat er voldoende mensen er op af komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑