Overdekt zwembad IJsselstrand open in Pasen 2012

Het nieuwe overdekte zwembad op Camping IJsselstrand gaat als het goed is rond Pasen 2012 open voor publiek. Momenteel wordt hard gewerkt aan het nieuwe zwembad. Op de site van de camping is op een foto te zien dat de buitenmuren momenteel worden opgetrokken.


Volgens een medewerker van de camping in het buitengebied ten noorden van Doesburg moeten de bouwwerkzaamheden ergens in december klaar zijn. Daarna volgen nog details zoals beplating. Volgens de huidige plannen is de opening van het overdekte zwembad gepland rond Pasen, bij het begin van het nieuwe campingseizoen.


Naast een overdekt zwembad werkt IJsselstrand aan meer verbeteringen op de camping. Zo wordt het aantal luxe chalets opgetrokken naar zo’n vijftig stuks komen er komende winter nog eens 30 plaatsen met privé-sanitairvoorzieningen bij. IJsselstrand beschikte al over twaalf plaatsen met een eigen sanitaire voorziening.


Zie ook
Camping IJsselstrand wil overdekt zwembad


Foto: IJsselstrand.nl

6 reacties

 1. DuBoucle

  Ben benieuwd wat dit tot gevolgen heeft voor het zwembad Den Helder.
  Nu worden campinggasten doorverwezen naar zwembad Den Helder.
  Dit zal zeker straks niet meer gebeuren, tel daarbij nog op, veel Doesburgers hebben een plekje op de camping en zullen deze dan samen hun kinderen en kleinkinderen daar gaan vertoeven.
  Wat gebeurd er met de prijs van het campingzwembad en is deze ook te gebruiken voor niet campinggasten? en als laatste de sluitingstijden ruimer?
  Conclusie: er komt een concurrent op zeer korte afstand bij!

 2. raymond

  Helemaal eens met duboucle maar kost het huidige zwembad ons al niet genoeg?

 3. Peter

  Eindelijk een beetje concurrentie. De prijzen zijn belachelijk hoog en de openingstijden te beperkt. Praat ik nog niet eens over de kosten die verenigingen hebben. Ik hoop dat IJsselstrand hier een mooie publiekstrekker krijgt. Op de tekeningen ziet het er allemaal hartstikke mooi uit en ben benieuwd naar het eindresultaat. Jammer dat het bad niet geschikt is voor westrijdzwemmen of waterpolo!

 4. Bart

  Als we het hebben over oneerlijke concurentie? Verwijzend naar een action die niet mag komen vanwege zogenaamd belang binnenstad………..dus geen buitne de stad activiteiten…….waar duidelijk een lontje aan zit van………gemeenteraad haal ons ondernemers niet het brood uit de mond met zo’n action is ook dit weer zoiets van hoe vermorzel ik mijn eigen zwembad beleid.
  Waar zijn de vragen college rondom dit gebeuren?
  Waar zijn hier de belangen want Den Helder kost bakken met geld en is te duur voor de burger(s).

  Kortom in korte tijd alweer een hoppa stemming van hoe Doesburg…..langzaamaan alles naar de graat laat gaan.

  Hoezo waar liggen de burger belangen?

  Ik verwacht een tweet van zowiezo de PVDA……………

 5. Paul Hamer

  Eern aanwinst voor de camping. Absoluut geen concurrentie voor Den Helder.

 6. Bart

  @Paul?

  Vanwaar dit optimisme?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑