Wie met Pasen een leuk eetadres buiten de deur zoekt, kan aanschuiven bij restaurant De Liefde voor een Paasbrunch of High Tea.

Zowel op eerste als op tweede Paasdag biedt De Liefde een Paasbrunch en High Tea aan. De Paasbrunch is van 11.30 tot 15.00 uur en kost 26,50 euro per persoon. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar betalen slechts de helft.

De Paasbrunch is in buffetvorm en op tafel staan onder andere soepen (mosterdsoep en groentebouillon), diverse soorten brood, diverse soorten beleg zoals gerookte zalm en kroketten, verschillende lekkernijen zoals bavaroise en fruit, en onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en sapjes.

Een High Tea wordt aangeboden voor 22,50 euro per persoon. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar betalen 14 euro. De High Tea begint vanaf 15.30 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.