Het pand in Doesburg waarin Office Design is gevestigd, krijgt een anderen naam. Vanaf 1 juni krijgt het gebouw aan de Leigraafseweg 2 in Doesburg de naam Het Beinumhuis. In het gebouw komt meer ruimte voor flexwerkplekken en is het mogelijk om losse kantoorunits te huren.

 

Een van de huurders van Het Beinumhuis is Office Design, die met een zogeheten working showroom gaat werken. ‘Office Design gaat naast totaal- en projectinrichting zich meer bezighouden met studio en een ontwerpafdeling voor professionele projectinrichtingen. Daardoor biedt het pand meer ruimte voor anderen’, zo laat pandeigenaar Hans Heuff weten.

 

De veranderingen gaan officieel per juni in. Momenteel vinden er gefaseerd aanpassingen plaats. Zo is deze week Voeding en Zo bezig met het inrichten van een ruimte zodat het op korte termijn kan verhuizen van De Linie naar de Leigraafseweg.

 

Bedrijven die een kantoorunit huren, kunnen gebruik maken van de vergadermogelijkheden op topniveau. Zo beschikt de vergaderruimte in het pand over een modern videoconference-systeem. Daarnaast is er ruimte om te eten in de ‘cantina’ van Robertino en zijn er loungemogelijkheden. Flexplekken kunnen gehuurd worden voor 200 euro per maand.

 

Naast het herbergen van diverse bedrijven en organisaties komt Het Beinumhuis met nog een innovatie. Voor een maandbedrag van 75 euro biedt het een virtueel kantoor aan. Heuff: ‘Met name bedrijven uit het Westen willen graag een kantoor in het Oosten. Ze willen geen structurele ruimte huren of personeel inzetten, maar wel over een kantoor. Dan kunnen ze een virtueel kantoor nemen. Ze krijgen dan een adres en kunnen gebruik maken van onze faciliteiten, maar werken voor het merendeel op afstand’.