Paul Bosvelt is door de KNVB gevraagd om stand-by te zijn bij de bekerfinale tussen Ajax en Feyenoord. De Doesburger en voormalig voetbalinternational zou als speciale gast optreden tijdens de feestelijke ceremonie als Feyenoord de KNVB-beker wint. Bosvelt heeft afgezegd.


Op 6 mei zou bekend worden of de uit de Molenveldbuurt afkomstige Bosvelt in actie zou moeten komen of collega-clubicoon Dennis Bergkamp van Ajax. Het zou dus gaan tussen Bergkamp namens Ajax en Doesburger Bosvelt namens Feyenoord. Een van beiden mag KNVB-baas Henk Kesler helpen bij de uitreiking van de beker van de veelbesproken finale tussen Ajax en Feyenoord. Bosvelt heeft moeten afzeggen en wordt vervangen door John de Wolf.


Paul Bosvelt begon zijn carrière bij Sportclub Doesburg. Via Go Ahead Eagles en FC Twente kwam hij bij Feyenoord terecht. Daar werd hij international en won hij in 2002 de UEFA Cup. Na zijn glorietijd bij Feyenoord speelde hij nog bij Manchester City in Groot-Brittannië en bij Heerenveen. Tegenwoordig zit Bosvelt in de trainersstaf van Go Ahead Eagles, de club waar hij zijn professionele voetballoopbaan begon.