Op vrijdag 28 oktober om 20.00 uur trekken de Andersons in een hartstochtelijk theaterconcert ten strijde tegen onverschilligheid. Met muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en een onbedwingbaar enthousiasme doen ze een liefdevolle oproep tot verwondering. De Doesburgse fotograaf Peter Bakker is als speciale, lokale gast onderdeel van de voorstelling.

De Andersons brengt dit seizoen het humoristische theaterconcert Hier Dooft Niets. Het onwaarschijnlijke trio grijpt in dat programma het leven bij de lurven en laaft zich met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. De Anderson zijn eropuit om harten te veroveren en toeschouwers met nieuwe dromen naar huis te sturen.

De Doesburgse fotograaf Peter Bakker is in Gasthuiskerk Doesburg de speciale gast van de Andersons. Bakker maakte het fotoboek 100Doesburgers, met portretten en verhalen van 100 ‘oorspronkelijke’ en ‘aangewaaide’ Doesburgers. Meer informatie over dit boek is te vinden op www.100doesburgers.nl.

De Andersons bestaat uit Anna Ågren, Roel Dullaart en muzikant Mirek Walton. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling Stockholm sneeuwt. Ook brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve concertreeks met de band Zijlstra.

De voorstelling op 28 oktober begint om 20.00 uur. Een toegangskaart kost 13 euro.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.