Schoonheidssalon Momentz by Jacq uit Doesburg is sponsor geworden van Phantoms Meisjes B1, een jeugdteam van volleybalvereniging Phantoms.

De sponsovereenkomst loopt tot en met seizoen 2018. ‘Het is erg leuk om deze meisjes te sponseren. Hun enthousiasme en plezier passen erg goed bij waar ik als schoonheidssalon voor sta’, aldus Jacqueline Arends van Momentz by Jacq.

De meisjes B1 komen dit jaar uit in de 2e klasse B junioren, nadat ze vorig jaar kampioen zijn geworden in de 1e klasse bij de C junioren. De thuiswedstrijden worden gespeeld op de zaterdagochtend om 10.00 uur in sporthal Beumerskamp. 

Momentz by Jacq houdt zich onder andere bezig met huisverbetering voor vrouwen en mannen. Het bedrijf is gevestigd aan de Richtersakker 20 in Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.