Doesburger Peter Jan Bollen staat namens de PvdA in Gelderland op de kandidatenlijst voor de statenverkiezingen in 2011. Op 2 maart 2011 vinden de komende Provinciale Statenverkiezingen plaats.


Bollen is voormalig fractievoorzitter van de PvdA in Doesburg en nu fractie volger. In het dagelijks leven is Bollen mede-eigenaar van organisatie adviesbureau MEDE in Houten.


‘Ik wil in de Provinciale staten vooral opkomen voor Doesburg en de Achterhoek. Als motto gebruik ik Sociaal en Vitaal. Ik ben erg voor een levendige en vitale economie, gestoeld op goede sociale normen en waarden’, zo laat Bollen weten.


Bollen vervolgt: ‘Ik erger me aan het gebrek aan solidariteit. Het lijkt wel alsof iedereen meer met zijn eigen belangen bezig is en ergernissen de boventoon voert. Ongebreideld klagen, zonder naar het eigen gedrag te kijken is tegenwoordig de mores. Ik wil graag bijdragen aan de samenleving weer voorop stellen’.