Platencontract voor Esther Pelgrom uit Doesburg

Zangeres Esther Pelgrom uit Doesburg heeft een platencontract getekend. De onderneemster werkt nu aan een album dat in het najaar verschijnt.

TJamp Records van Theo Janssen is haar producer en heeft een eigen platenlabel. In de studio’s van TJamp Records nam Esther eerder een EP op. De exacte release datum van het nieuwe album wordt later bekend gemaakt.

Het album zal qua sfeer in de lijn zijn van de EP “on my way”, welke in november 2019 uit kwam. De muziek die ze wil maken maken is ‘old skool’ te noemen. Songs met herkenbare verhalen en meerdere lagen, voor mensen die verder willen kijken dan de buitenkant.

Goede productie maakt de weg naar de mensen die haar songs mooi vinden wat korter. Met behulp van een producer heeft ze een veel beter bereik naar de muziekstreamingdiensten. Daarbij komt, dat ze het niet allemaal op eigen kracht hoef te doen. Op deze manier wordt haar muziek volgens Pelgrom op de beste manier gepresenteerd.

‘Na mijn albumrelease volgt de aanloop na een theatertour, die in 2021-2022 moet gaan plaatsvinden.
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus natuurlijk blijf ik gewoon doorschrijven en hopelijk kan ik daarna nog meer muziek uit brengen’, aldus de Doesburgse zangeres.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg

1 reactie

  1. Iris van Daal

    Gefeliciteerd!! Ik luister nog regelmatig naar de EP “on my way” en verheug me op het nieuwe album.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑