De fitnessleden van PlusFit kunnen vanaf 15 mei onder begeleiding buiten trainen. Zo is het mogelijk om op anderhalve meter afstand trainingen te volgen.

PlusFit laat weten dat het toestemming heeft van de gemeente Doesburg om op anderhalve meter afstand en met inachtneming van de hygiënemaatregelen buiten trainingen te mogen verzorgen.

Het gaat om trainingen in kleine groepen in de buitenlucht. Hiervoor is het buitenterrein van de Wilgenstraat geschikt bevonden. ‘Daar kunnen we met maximaal zes personen trainen. De oefenvormen worden begeleid en daarmee op maat aangeboden. Wij houden uiteraard rekening met je niveau en de belasting die daarbij past’, laat Joey Pelkman van PlusFit weten.

De trainingen vinden alleen plaats op afspraak, zodat hygiëne en veiligheid te waarborgen zijn, en zijn afhankelijk van weersinvloeden.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar j.pelkman@plus-fit.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg