Politiek gekrakeel over aanplakbiljetten op posterborden

De beoogde coalitiepartijen CDA en VVD zijn niet te spreken over SP Doesburg. Aanleiding is het plakken van SP-posters over die van CDA en VVD in aanloop naar de verkiezingen voor het Europese Parlement komende week.

 

Rob Gossink van CDA haalt op Facebook hard uit naar SP. ‘Zo kennen we de SP weer. Maling aan het fatsoen. Plakken gewoon over een andere partij heen, terwijl bord nog genoeg ruimte heeft. Asociaal!’ aldus Gossink.

 

Ellen Mulder van VVD reageert: ‘Inderdaad, ook bij het bord bij de brug maar dan over de VVD heen…. zucht!’.

 

Op Twitter antwoordt politiek leider Patrick Ott van SP op de reactie van CDA en VVD: ‘De SP moet zijn ruimte bevechten omdat andere de ruimtes hadden ingenomen’.

 

Schermafbeelding 2014-05-19 om 06.13.49

4 reacties

 1. Rob Gossink

  Is het al komkommertijd?

 2. Frans van der krul

  Rob,
  Dat moet jij als CDA toch het beste weten, maarja net terug van vakantie.
  Ook komkomers hebben tijd nodig om te groeien.

 3. Sylvia Willems

  Soms denk ik echt dat dit typisch de Doesburgse politiek is! Alleen maar bezig zijn met elkaar, alleen maar elkaar afkatten! Ga toch eens gewoon met elkaar aan de slag voor het welzijn van Doesburg! Dan heb je pas echt lef en reden om zo hoog van de toren te blazen! Zucht…word hier echt zo moe van!

 4. Peter van den Broeke

  Ben het in zoverre met Sylvia eens dat er samengewerkt moet worden maar vergeet niet dat dit wel van twee kanten moet komen. Eenzijdige samenwerking bestaat nu eenmaal niet. Daarbij getuigt dit plakwerk niet van enig normbesef. Je zult het met elkaar moeten doen en niet tegen elkaar (al was dit wel de slogan van de betreffende partij, zit ik me nu te bedenken)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑