DoesburgDirect.nl vroeg de politieke partijen in Doesburg naar wat hun belangrijkste item voor het komend jaar wordt. In een serie publiceren we dagelijks hun speerpunt(en) voor 2011. In volgorde van binnenkomst vandaag de vooruitblik van VVD Doesburg.


Ellen Mulder-Metselaar:


‘Wat wij als VVD voor 2011 willen is vooral een financieel gezonde gemeente voor de burgers, zonder grote verrassingen. Het aspect veiligheid moet zeker niet vergeten worden, voor iedereen is het van groot belang dat hij of zij zich veilig kan voelen in de stad en in de eigen omgeving.


De VVD zal zich daar als vanouds voor inzetten. De VVD wil meer aandacht voor economie in Doesburg. We mogen trots zijn op ons bloeiende ondernemersklimaat en als gemeente moeten we bedrijvigheid vooral stimuleren.


Wij willen duidelijke vastomlijnde plannen voor de toekomst en samen met de ondernemers, stadsmanager en burgers daar aan werken. Het uitwerken van de stadsvisie heeft daarom voor de VVD prioriteit. Zonder duidelijke visie voor de toekomst is het moeilijk om zaken concreet te maken. Samen met alle partijen willen wij werken aan een Vitaal, Vernieuwend en Daadkrachtig Doesburg.’