Portefeuilleverdeling wethouders Doesburg bekend

De nieuwe wethouders van de gemeente Doesburg, Peter Bollen en Ellen Mulder-Metselaar, weten op welke terreinen ze actief gaan worden. Dit aan de hand van de portefeuilleverdeling die bekend is geworden. Bollen krijgt Werk, Inkomen en Zorg in zijn pakket. Mulder-Metselaar Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Kleine Stedenbeleid.

 

Dat hebben de gezamenlijke fractievoorzitters Piet Vree (Stadspartij), Karel Gerritsen (PvdA), Hendriks Vels (VVD) en Wil Verlaan (D66) bekendgemaakt. De huidige wethouders Fred Jansen (Stadspartij) krijgen Verkeer, Vervoer en Milieu en Henk Westra (D66) Economie, Toerisme, Financiën en Sport.

 

In een gezamenlijk persbericht laten de fractievoorzitters weten dat ze op basis van het huidige collegeprogramma aan de slag om Doesburg te besturen. ‘De keuze voor het volgen van het huidige collegeprogramma is zinvol omdat projecten en activiteiten drie jaar geleden zijn ingezet en grotendeels in de afrondende fase zitten. Daarnaast komen heel nieuwe taken naar de gemeente, die we, met zo min mogelijk last voor de burger, willen gaan uitvoeren’, aldus de fractievoorzitters.

 

1 reactie

  1. FNVLokaal

    Als FNV lokaal zijn we blij met de huidige verdeling van de portefeuilles.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑