DWV Doesburg houdt op zaterdag 8 februari de DWV potgrond-actie. Leden van DWV Doesburg komen op deze datum aan huis om bestellingen op te nemen. De bestelling wordt thuis bezorgd en afgerekend op zaterdag 1 maart .

 

Met de opbrengst zullen weer allerlei activiteiten op touw worden gezet voor de Doesburgse jeugd, of extra investeringen worden gedaan. Bijvoorbeeld voor extra hulpmiddelen/oefenmateriaal voor de wedstrijdzwemmers/recreanten/waterpolo.

 

De potgrond wordt geleverd door een bekend merk, dus kwaliteit is verzekerd. DWV Doesburg biedt potgrond aan in zakken van 20 en 40 liter. Zakken 20 liter kosten slechts  2,80 euro en zakken van 40 liter  4,80 euro per zak.

 

Mocht u op 8 februari niet thuis zijn, of de leden van DWV gemist hebben, maar u wilt wel graag potgrond, dan kunt u uw bestelling doorgeven aan de potgrondcoördinatoren mail naar dwvpotgrondactie@gmail.com of bel naar 06-519 42 122.

 

Er is op de dag van levering ook een beperkte losse verkoop.  Zo kan iedereen in Doesburg de planten in de tuin, op het balkon of in de huiskamer weer voorzien van de juiste bemesting. Maar op is op. Dus bestel vooraf zodat u niet zonder komt te zitten.

potgrondactie DWV