Proef Doesburg gaat dit jaar niet door

Proef Doesburg, het culinaire evenement van de Doesburgse restaurants, gaat dit jaar niet door. Voorgaande jaren was Proef Doesburg gekoppeld aan de Kerstmarkt in Doesburg, maar dit jaar vindt het bij gebrek aan voldoende enthousiasme geen doorgang.

 

Bij Proef Doesburg presenteerden de gezamenlijke eetgelegenheden in Doesburg zich al enkele malen in de Martinikerk. Dit viel vorig jaar gelijktijdig met de Kerstmarkt, waardoor het op behoorlijke belangstelling kon rekenen.

 

Een van de deelnemers, die zelf graag een vervolg had gezien op Proef Doesburg, laat weten dat er een gebrek aan enthousiasme is bij de restaurants in Doesburg. Dit zou de reden zijn waarom het dit jaar niet doorgaat.

 

Bij de vorige editie van Proef Doesburg waren onder andere Het Zesde Zintuig, De Bonte Hond, Hotel Doesburg, De Liefde, De Waag en Caldo e Freddo aanwezig. Gasten konden hapjes kopen met munten die in de kerk konden worden gekocht. Proef Doesburg werd door gasten ervaren als een mooie gelegenheid voor de restaurants om zich te presenteren aan het publiek.

2 reacties

  1. Frans van der Krul

    Jammer,dat er een gebrek aan enthousiasme is bij de restaurants in Doesburg om mee te doen.
    Een gemiste kans om zich te presenteren aan het publiek, zou zeggen geeft de moed niet op!

  2. Sylvia Willems

    Oohh wat jammer, was zo leuk en lekker!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑