Ralph Hartgers is voor de resterende wedstrijden van dit seizoen benoemd tot hoofdtrainer van Sportclub Doesburg. Hartgers volgt Rob Teering op, die eerder deze week zijn taken als hoofdtrainer neerlegde.


Doesburger Hartgers is na overleg met voorzitter Wim Egbertzen en zijn oudere broer Rodney – die het technische beleid onder zijn hoede heeft – aangesteld om het seizoen als hoofdtrainer af te maken.


Egbertzen: ‘Ralph is een perfecte jongen en weet met mensen om te gaan. Hij heeft op hoog niveau gevoetbald, kent de club goed en heeft trainingscursussen gevolgd. Hij zal proberen het plezier bij de voetballers weer terug te brengen. Ik heb er het volste vertrouwen in’.


De tijdelijke aanstelling van Hartgers geeft Sportclub Doesburg de ruimte om in alle rust te zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer voor het volgend seizoen. De zesde klasser was hiertoe genoodzaakt door het opstappen van trainer Rob Teering. Die kon zich door tegenvallende prestaties niet meer motiveren en legde afgelopen week zijn functie neer.