De 7-jarige Ramses uit Doesburg heeft in het totaal 269,80 euro bij elkaar gehaald door maandag 23 december de gehele dag auto’s te wassen. Het geld is bestemd voor Serious Request, de jaarlijks terugkerende actie van radiozender 3FM om geld in te zamelen. Dit jaar gaat de opbrengst van de radioactie naar de bestrijding van diaree bij arme kinderen.

 

Ramses en zijn helpers zijn maandag iets voor 16.00 uur gestopt met het wassen van auto’s. ‘Het was koud en de kinderen waren nat, moe, koud en uitgewassen. Er zijn een heleboel mensen geweest die hun auto hebben laten wassen, we zijn er flink druk mee geweest, het was een heel groot succes’, aldus vader van Ramses, Jerre Cramer.

 

Jerre vervolgt: ‘In totaal hebben Ramses, Morris, Nanne, Zoë, Merlijn, Okke, Sebas, Steven, Bjorn, Bauke, Vincent en Emile  269,80 euro bij elkaar gewassen. Dat is bijna het dubbele van vorig jaar. We willen alle helpers en alle mensen die zijn gekomen om hun auto te laten wassen enorm bedanken voor hun bijdrage. Vanavond maken we het over naar Serious Request’.